Kedvező áron elérhető XADO 20102 XADO Atomic 0W-40 SL/CF 1L motorolaj autóalkatrész

XADO Atomic 0W-40 SL/CF 1L motorolaj

#XADO 20102
  • A XADO Atomic 0W-40 SL/CF a közelmúltban kifejlesztett legjobb motorolaj. Extra osztályú motorolaj, mely magas minoségű szintetikus alapolajok komplexumára épül, észtereket és polialfaolefineket (PAO) tartalmaz. A legújabb és napjainkban legjobb adalékcsomagot tartalmazza. A XADO Atomic 0W-40 SL/CF olaj megfelel az autógyártók legszigorúbb követelményeinek. Alkalmazása a szabadalmaztatott fém-kerámia felületképző adaléknak köszönhetően sima futást, egyenletes teljesítményt és megbízható működést eredményez.

    További előnyök:
    Kifejezetten hatékony a nagy teljesítményű motorral rendelkező korszerű autókhoz, beleértve a turbo, a kényszer levegős közbenső hűtőrendszerrel rendelkező típusokat, valamint a közvetlen befecskendezésű (DI) dízelmotorok leendő típusait.
    Nagy sebességek mellett is garantálja a motor védelmét. Sportos vezetési stílus mellett is kiválóan megfelel. Elengedhetetlen az új autók bejáratási időszakában, miután jelentősen csökkenti a motor alkatrészek kopását bejáratás közben. Egyedi védo tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek még hosszabb olajcsere intervallumok esetén is stabilak maradnak, úgymint a VW 503.01 által jóváhagyott intervallum (30.000 km-es olajcsere intervallum) Ápolja a motort és rendkívül tisztán tartja alkatrészeit.
    Könnyű motorindítást garantál bármilyen szélsőségesen alacsony (sarkvidéki) hőmérséklet mellett is. Hatékonyan megvédi a motorokat kritikus terhelések mellett (maximális fordulatszám, túlmelegedés, hegymenet, összkerék meghajtásos menet, pl. rallyk és versenyek alkalmával).

    Specifikációk:
    - SAE 0W-40
    - API SL/CF
    - ACEA A3/B3/B4
    - OEM szintek
    - VW 503.01
    - VW 502.00/505.00
    - MB 229.3, 229.1
    - BMW Longlife
    - Porsche
A termék jelenleg nem elérhető.
Vissza