Kedvező áron elérhető MEG 4338 MEGUIN SYNTECH PREMIUM 10W-40 5L motorolaj autóalkatrész

MEGUIN SYNTECH PREMIUM 10W-40 5L motorolaj

#MEG 4338
  • A SYNTECH PREMIUM 10W-40 motorolaj részben szintetikus, részben magas finomítási fokú ásványolajból HC (HYDROCRACK) eljárással előállított termék. A benzines és a diesel motorokra jellemző legmagasabb teljesítményszinteket biztosító adalékrendszer felhasználásával készül.
    Széles viszkozitás-tartományú motorolaj, amely szélsőséges klimatikus viszonyok között is használható. Magas minőségű adalékainak köszönhetően véd a hidegindítás káros következményeitől. Tökéletes motorvédelmet biztosít, tisztán tartja a motor belső részeit, csökkenti a motoralkatrészek kopását, megvéd a korróziótól és közömbösíti az üzemközben keletkező savakat és meggátolja a feketeiszap képződést. Ásványolaj bázisú termékeknél alacsonyabb párolgási vesztesége csökkenti a motorolaj fogyasztást, ennek hatása révén mérséklődik a káros anyag kibocsátás.

    Minősítések, specifikációk:
    ACEA A3-98, B3-98
    API SL/CF
    Mercedes-Benz 229.1
    VW 500 00 / 505 00

    Felhasználási terület:
    A SYNTECH PREMIUM 10W-40 a legmodernebb személygépkocsik és kis áruszállítók szívó vagy turbófeltöltött benzines és diesel motorjainak kenőanyaga. Használható minden olyan gépjárműhez, ahol a gépkönyvi előírás a megadott teljesítményszinteket vagy ezeknél alacsonyabbat jelöl meg. Speciális összetételének köszönhetően még szélsőséges üzemeltetési feltételek mellett is jelentős tartalékokkal rendelkezik az autógyártók által megengedett hosszú olajcsere periódusok végén is.
A termék jelenleg nem elérhető.
Vissza