Kedvező áron elérhető MEG 3194 5L MEGUIN EFFICIENCY 5W-30 5L motorolaj autóalkatrész

MEGUIN EFFICIENCY 5W-30 5L motorolaj

#MEG 3194 5L
  • Az EFFICIENCY motorolaj a legmodernebb Low-SAPS technológiával készült, nagyteljesítményű, kiváló minőségű és tulajdonságú kenőanyag. Szintetikusolajból és a legmagasabb teljesítményszinteket biztosító adalékrendszer felhasználásával előállított termék. Nagy viszkozitási indexének köszönhetően speciális hidegfolyási tulajdonságokkal rendelkezik, így a téli üzemeltetés során mindvégig tökéletes motorvédelmet biztosít, véd az ilyenkor jellemző intenzív kopástól. Lehetővé teszi a gondmentes hidegindítást, kíméli a jármű akkumulátorát. A szintetikus olajokra jellemzően kiváló oxidációs stabilitása folytán tartósan magas motorhőmérséklet alatt is megőrzi eredeti tulajdonságát. Tökéletes motorvédelmet biztosít, tisztán tartja a motor belső részeit, csökkenti a motoralkatrészek kopását, megvéd a korróziótól és közömbösíti az üzem közben keletkező savakat és meggátolja a feketeiszap képződést.
    Az EFFICIENCY megfelel az Euro IV-es járművek állította követelményeknek és szigorúan előírt a koromszemcse szűrővel ellátott OPEL dízelautókhoz.

    Jóváhagyások:
    ACEA C3-08 ; API SM/CF ; BMW Longlife-04 ; GM dexos2 ; MB-Freigabe 229.51 ; VW 505 01 / 505 00 / 502 00ACEA A3-04/B4-04 ; Opel GM-LL-A-025 ; Opel GM-LL-B-025
A termék jelenleg nem elérhető.
Vissza