Kedvező áron elérhető XADO 20222 XADO Atomic 5W-40 SM/CF 4L motorolaj autóalkatrész

XADO Atomic 5W-40 SM/CF 4L motorolaj

#XADO 20222
  • A XADO Atomic 5W-40 SM/CF egy többfokozatú, ultra minőségű szintetikus motorolaj. A mid-SAPS technológiára alapozott (közepes szintű szulfát hamu, foszfor, kén) speciális szintetikus bázis olajakkal, és a világ vezető gyártóinak korszerű adalékcsomagjaival készül. Felülmúlja a legmagasabb amerikai (API SM/CF), európai (ACEA A3/B3/B4/C3), valamint a vezető autógyártók (BMW, MB, és VW) előírásait. Ideálisan használható a korszerű, nagyteljesítményű motorokhoz, beleértve a többszelepes turbómotorokat és a közbenső hűtőrendszerrel rendelkezőket is.
    Kifejezetten ajánlott az Euro-4 motorokhoz, amelyek a legmagasabb kipufogógáz tisztasági követelményeknek felelnek meg, három utas katalitikus konverterrel (TWC) és hamuszűrővel (DPF Dízel Részecske Szűrő) vannak felszerelve. Alkalmazása a szabadalmaztatott fém-kerámia felületképző adaléknak köszönhetően sima futást, egyenletes teljesítményt és megbízható működést eredményez.

    További előnyök:
    A benzines autók motorolajára vonatkozó legmagasabb amerikai specifikációknak megfelel (API SM), az American Petroleum Institute (API) hivatalos jóváhagyásával. -mid SAPS- technológiával készül és biztosítja a kipufogó katalizátorok és hamuszűrők hosszabb élettartamát. Megfelel az új európai minőségi kategóriának: ACEA C3 (legjobb teljesítményű olajok, átlagos szulfáthamu, kén és foszfor tartalommal). Használata javasolt az Euro-4 motorokhoz (MB 229.31 engedély). Kiemelkedő teljesítmény, a legmagasabb fokú védelem és megbízható motor üzem jellemzi. Hosszú élettartamú olaj: a motorokban hosszabb olajcsere időszakokkal használható. Meghosszabbítja a katalizátor élettartamát. Tökéletesen tisztán tartja a motort.

    Specifikációk:
    - SAE 5W-40
    - API SM/CF
    - ACEA A3/B3/B4/C3
    - BMW Longlife-04
    - MB 229.3, 229.31
    - VW 502.00/505.00
A termék jelenleg nem elérhető.
Vissza