Kedvező áron elérhető XADO 20207 XADO Atomic 5W-50 SL/CF 4L motorolaj autóalkatrész

XADO Atomic 5W-50 SL/CF 4L motorolaj

#XADO 20207
  • A XADO Atomic 5W-50 SL/CF egy több fokozatú, teljes mértékben szintetikus olaj, szélsőséges üzemeltetési feltételekhez. Komplex szintetikus bázis olajok felhasználásával készül. Az olaj polialfaolefint (PAO) tartalmaz, és szélsőséges terhelések mellett is kifejezetten magas stabilitást mutat. A XADO Atomic 5W-50 SL/CF csúcsminőségű adalékanyag csomagot tartalmaz. Túlteljesíti a legmagasabb, a mechanikus hajtóművekhez használt olajokkal szembeni amerikai és európai előírásokat. Alkalmazása a szabadalmaztatott fém-kerámia felületképző adaléknak köszönhetően sima futást, egyenletes teljesítményt és megbízható működést eredményez.

    További előnyök:
    Elengedhetetlen azoknak, akik szeretik a sportos vezetést, mivel a revitalizáló szer megvédi a motort a kopástól gyorsulás során, és hosszabb szélsőséges terhelést bír el. Kifejezetten hatékony a sport autóknál és minden összkerék meghajtású, autópályán használatos teherautónál, ahol maximális teljesítmény és jelentős hőhatás érvényesül. A legjobb védő tulajdonságokkal rendelkezik.
    Még hosszabbított csereintervallumokban is stabil, a BMW Longlife jóváhagyásával is rendelkezik.
    Tekintettel a magas viszkozitás hőmérséklet tulajdonságokra, amelyek megfelelnek a SAE 5W-50 osztálynak, gyors olajszállítást biztosít valamennyi kenési ponthoz; hatékonyan védi a motort hidegindításkor és könnyű indítást tesz lehetővé igen alacsony hőmérsékleten is. Évszaktól függetlenül használható valamennyi benzines, gázüzemű és dízel személyautóhoz, kisteherautóhoz és kisáruszállítóhoz.

    Specifikációk:
    - SAE 5W-50
    - API SL/CF
    - ACEA A3/B3
    - OEM szintek
    - BMW Longlife
    - VW 501.00/505.00
    - Porsche
A termék jelenleg nem elérhető.
Vissza