TEXTAR
Az 1913-ban alapult Textar ma az egyik legismertebb fékalkatrész gyártó. Rengeteg nagy autógyár, köztük a Mercedes, a Porsche és az Audi gyári beszállítója. A vállalat filozófiájának alapja a kiemelkedően magas minőség által nyújtott biztonságos autózás.
BOSAL
A Belgiumban, 1923-ban megalapult Bosal kipufogórendszerekkel, katalizátorokkal és vonóhorgokkal foglalkozik. Az 5500 dolgozóval és 34 gyárral működő cég többek közt a Fiat, Chevrolet, Mitsubishi, Peugeot, Toyota és a Skoda gyári beszállítója.
AJUSA
Az 1978-ban, Spanyolországban létrejött Ajusa tömítésekkel, hengerfej csavarokkal, motoralkatrészekkel foglalkozik. A cég környezettudatosságának, kedvező árainak és remek minőségének köszönhetően ismert és elismert a vásárlók körében.
ATE
A német Ate fékpofákkal, fékbetétekkel, féktárcsákkal foglalkozik. A kiemelkedően magas minőségű termékeinek köszönhetően több nagy autógyártó cég gyári beszállítója. Ilyen a BMW, Honda, Porsche és a Toyota. Ezen cég nevéhez fűződik az első tandem főfékhenger, az elektromos stabilizációs program és az első fékrásegítő.
BERU
Ez az 1912-ben létrejött német cég gyújtó-, illetve izzítógyertyákkal foglalkozik. 2012-ben második helyen végzett a Legjobb Márkák versenyében, az Auto Motor Und Sport magazin olvasói által. Termékeit főleg német és francia autókba építik be, mint példaul a Peugeot, vagy a BMW.
BOSCH
Az 1886-ban megalapult Bosch világszerte 281,000 főt alkalmaz és 4,5 milliárd eurót költ kutatás-fejlesztésre. 4964 szabadalmi bejelentés fűződik a Bosch névhez. Gyárt elektromos-, dízel-, fék alkatrészeket, lámpákat, gyújtógyertyákat. Filozófiáját szlogene is tükrözi: "Életre tervezve."
BREMBO
Az 1961-ben létrejött olasz Brembo 50 éves múltra és fejlesztésekre tekint vissza. 1975-ben megjelent a Forma 1-ben, a Ferrari beszállítójaként. A német Auto Motor und Sport magazin háromszor is megválasztotta az év legjobb fékgyártójának.
CASTROL
Az 1899-ben alapított Castrol-nál fontos szerepet játszik a balesetmentesség, az emberre ártalmas hatások kiküszöbölése és a környezeti károk kizárása. Kutatási és termékfejlesztési tevékenységét saját laboratóriumaiban végzi. Partnerei közé sorolható a Ford, a Honda, a VW csoport és a BMW.
CHAMPION
A Champion egy francia, gyújtó-, illetve izzító gyertyákkal és ablaktörlőkkel foglalkozó cég. Gyújtógyertyáival a Forma-1 és számos motorveseny támogatója.
CORTECO
Az 1996-ban létrejött olasz Corteco szimmeringekkel és fém-gumi alkatrészekkel foglalkozik. Az 57 országban jelen lévő vállalat 19000 termékkel büszkélkedhet.
CIFAM
A Cifam egy 1979-ben létrejött cég, mely a Metelli tulajdona. Fék- és kuplung hidraulikákkal foglalkozik. 90 országba exportálja a termékeit, lefedve a kontinenseket, mint Európa, Afrika, Ázsia és Amerika. Igen széleskörű vásárlói bázissal rendelkezik: szállít a vásárlóknak, nagykereskedéseknek és autógyáraknak is.
CONTITECH
A vállalat autóelektronikai részegységek és mikroelektronikai áramköri modulok gyártását végzi kimagaslóan fejlett és innovatív technológiákat alkalmazva a járműelektronika szinte minden területén, valamint a legfőbb autógyárak számára világszerte. A gyár termékpalettájában fékrendszerek, komfort- és karosszériaelektronikák, elektronikus menetstabilizáló rendszerek, hibrid meghajtó rendszerek elektronikai vezérlőegységei, alvázelektronika, olajszenzorok szerepelnek.A nemzetközi autóbeszállító világcég hazai vállalkozásának eve Continental Automotive Hungary Kft.
DAYCO
Az Egyesült Államokban megalapult Dayco vezető szerepet tölt be a kutatás, az ékszíjak, feszítőgörgők és vezetőtárcsák széles körének tervezése, gyártása és kereskedelme terén a személygépkocsik és a szállítójárművek piacán.
DENSO
A DENSO a világ egyik vezető autóipari alkatrészgyártó vállalata, központja Japánban található. 1973 óta van jelen Európában. Magyarországi gyára 1997-ben létesült Székesfehérváron és több mint 4000 munkavállalót foglalkoztat.A környezettudatos tevékenységeknek köszönhetően a vállalat 2004-ben elnyerte az Európai Bizottság Környezetvédelmi Díját. Szíjaival több mint 30 autógyár hivatalos beszállítója.
DELPHI
A 25 legnagyobb autógyártó hivatalos beszállítójaként olyan alkatrészeket gyártanak, amilyenek eredetileg az autóban voltak. A 100 éves tapasztalattal rendelkező vállalat nevéhez több innováció is fűződik. Ilyen például az első hűtő, légzsák, vagy a gyerekzár. Őket választotta a Toyota, a Ferrari, a Ford és az Audi. Főleg futómű- és kormányszerkezet előállításával foglalkoznak.
ELRING
A Németországban létrejött Elring tömítésekkel foglalkozik. 19 országban vannak jelen, 41 üzemmel. Az ELRING több német autógyár (Audi, BMW, Mercedes) első beszállítója, mindemellett jelen van a többi vezető autógyártó legújabb modelljeiben is (Volvo, Rover, Saab).
FERODO
A Ferodo A Federal-Mogul prémium fék márkája. A technikai innovációban és termékfejlesztésben nagy múlttal rendelkező vállalat 45000 alkalmazottal, 103 gyárral működik, 34 országban. Fékbetétekkel, féktárcsákkal, fékfolyadékokkal foglalkozik. Az 1897 óta a piacon lévő vállalat jelentős hangsúlyt fektet a környezettudatosságra. A Ferodo jelen van az autó-, illetve a motorversenyzésben is.
FEBI BILSTEIN
A céget Ferdinand Bilstein alapította 1844-ben, Németországban. Fő beszállítónak tekinthető az utángyártott alkatrész piacon és német minőséget képvisel.
FILTRON
A cég 1982-es megalakulása óta kiváló minőségű szűrők gyártásával foglalkozik. Kereskedelmi ajánlatu Stöbb mint 2300 típusú gyári beszerelési minőségű szűrőből áll. Saját, modern laboratóriumuknak köszönhetően nagyon alapos nyersanyag, gyártási félkésztermék és késztermék vizsgálatot végeznek. A lengyel vállalat 39 országban van jelen széleskörű termékpalettájával.
GATES
A Gates 1911-ben jött létre, Belgiumban. Szíjakkal, víz- és üzemanyag csövekkel foglalkoznak. Fejlesztéseit szoros együttműködésben végzi az autógyártókka, így jóval tartósabb és ellenállóbb szíjakat gyárt versenytársainál.
KYB
A KYB egyike a világ legnagyobb lengéscsillapító beszállítóinak a járműiparban. Heti szinten közel 1 millió lengéscsillapítót gyártanak. A KYB Europe GmbH világ színvonalú termék minőséget biztosít, emellett jelen van az utángyártott piacon is Európában, Afrikában és a Közel-Keleten.
KLOKKERHOLM
A Klokkerholm márkát 1969-ben Arne Andersen alapította. Az utángyártott karosszéria elemek forgalmazásának ötlete az autójavító műhelyében született meg. A kezdeni 360 négyzetméternyi gyártó terület mára 18.000-re nőtt. Ezen kívül újabb 3500 négyzetméternyi gyártó terület építése van folyamatban. Karosszéria elemekkel, lámpákkal, tükrökkel, ablakemelőkkel, radiátorokkal foglalkoznak.
LPR
Az LPR 1977-ben, Piacenza városában alapult. Fő profiluk kezdetben a fék- és kuplung hidraulika gyártás, a 90-es évek óta foglalkoznak fékbetétekkel és fékpofákkal, 2001 óta pedig már féktárcsák, féltengely csuklók és fékfolyadékok is viselik az LPR nevet. A TÜV minőség biztosítási céggel kötött egyezségük garantálja a termékek minőségét. Sok nagy autógyá választotta gyári beszállítójának: Ferrari, Fiat, Maserati. Filozófiájuk szerint minden gyártási folyamatnak házon belül kell lezajlania, annak ellenőrizhetősége végett.
LUK
Ez az 1965-ben alapult német cég a Schaeffler csoport részeként vált ismertté. A Luk lett Európában az első kuplung gyártó. Az alkalmazottak motiváltak abban, hogy minden egyes nap a legtöbbet hozzák ki magukból munkájuk során, így tud a márka kiváló minőségű lenni. Az összes gyáruk igazodik a környezetvédelmi előírásokhoz. Sikerük bizonyítéka, hogy minden 4. új autóba Luk kuplung kerül.
MAGNETI MARELLI
A Magneti Marelli 1891-ben, Ercole Marelli által alapult, Olaszországban. Elektromos egységekre, valamint a motorra specializálódtak. A 18 országban, 77 gyárral és 32000 alkalmazottal működő vállalat jelen van Európában, Ázsiában, Afrikában, valamint Nyugat- és Dél Amerikában. Brazíliában megnyerte az "AUTODATA" díjat, mint a legjobb autóalkatrész beszállító. Főleg gyújtás alkatrészeket, érzékelőket és jeladókat gyártanak.
MAHLE
"A jó minőség elengedhetetlen fontosságú. Mindig van tére a fejlesztéseknek." Ez a Mahle filozófiája. Jelen van Európában, Afrikában, Amerikában és Ázsiában egyaránt. Az 1920 óta működő vállalat 65000 embert foglalkoztat, 140 telephelyen, közel 10 billió eurós forgalmat bonyolítva. Dugattyúk, gyűrűk és egyéb motoralkatrészek gyártásával foglalkozik.
MONROE
Az 1999-ben önálló vállalattá alakult Monroe gumipumpa gyártással kezdte pályafutását. A 14 mérnöki köztponttal, 80 gyárteleppel és 24000 alkalmazottal rendelkező cég gyári beszállítója többet között a Chrysler, a Volkswagen, Toyota és Honda gyáraknak is. Szakértők szerint a lengéscsillapítókat és a gólyalábakat 80000 km után ajánlatos cserélni. A Monroe cég belgiumi székhellyel rendelkezik.