Kedvező áron elérhető XADO 20106 XADO Atomic 5W-40 SL/CF 1L motorolaj autóalkatrész

XADO Atomic 5W-40 SL/CF 1L motorolaj

#XADO 20106
  • A XADO Atomic 5W-40 SL/CF könnyen folyó, szintetikus motorolaj, a termékcsalád legnépszerubb tagja. Speciális polialfaolefin-decenek felhasználásával készül, mely ideális a legmagasabb minoségu szintetikus olajokhoz. A korszeru adalékok speciális csomagjával ötvözik.
    A XADO Atomic 5W-40 SL/CF olaj túlteljesíti a legmagasabb, a mechanikus hajtómuvekhez használt olajokkal szembeni amerikai és európai eloírásokat ( API SL/CF és az ACEA A3/B3 specifikációk).
    Alkalmazása a szabadalmaztatott fémkerámia felületképzo adaléknak köszönhetoen sima futást, egyenletes teljesítményt és megbízható muködést eredményez.

    További elonyök
    Ideálisan használható a korszeru, többszelepes benzin vagy dízel üzemu turbómotorokhoz, beleértve a közbenso hutorendszerueket is. Kifejezetten ajánlott a legújabb generációs közvetlen befecskendezésu (Pumpe-Düse) dízel motorokhoz. Speciális tesztek igazolják, hogy védelmet nyújt a magas-nyomású (2.000 atmoszféra felett) befecskendezo szivattyú hajtómu bütykök számára. Könnyu és sima muködést biztosít a benzines, dízel vagy gázüzemu motoroknak úgy a városi, mint az autópálya közlekedésben, az évszaktól függetlenül.
    A legalacsonyabb homérsékleten is (-30 o C) azonnal eléri a kenési rendszer valamennyi pontját. Az SAE 5W-40 szintetikus viszkozitásnak köszönhetoen a motor minden üzemmódjában biztosítja az optimális olajnyomást.
    Kifejezetten öregedésálló: az új szintetikus olaj stabil viszkozitás tulajdonságaival rendelkezik 15.000 km megtétele után is.
A termék jelenleg nem elérhető.
Vissza